+31-6 28 25 43 03 alexander@reachhms.nl

Support 4 U

Resultaatgerichte dienstverlening voor beslissers en startups

op de gebieden:

Interim- en verandermanagement
Coaching en mediation
Teamleren

in de richting die u wenst.

Support 4 U ondersteunt technici, vaklieden en mensen die werken vanuit hun hart in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met specifieke aandacht op het verbeteren (denk aan resultaatgerichter of innovatiever) van hun eigen werkprocessen en –methodes afgestemd op het klantproces.

Support 4 U begeleidt startende ondernemers en personen die een nieuw bestaan opbouwen (vluchtelingen) in het realiseren van hun dromen. Gericht op het leren omgaan met conflicten, tegenslagen en belemmerende overtuigingen om uit te groeien tot de best mogelijke versie van zichzelf.

Meer weten? Ga direct naar:

“Geef mij de moed te veranderen wat ik kan veranderen, de kracht om te aanvaarden wat ik niet kan veranderen, en de wijsheid om het verschil tussen die twee te zien”
-R. Niebuhr

“Alexander is een opvallende verschijning, in uiterlijk en in managementstijl. Onafhankelijk, zeer resultaat-gericht, systematisch en sensitief. In zijn rol als sectorhoofd en MT-lid was zijn finest hour de instemming van de raad met een strategisch zeer doordacht langdurig onderhouds-programma. In de politieke context van het moment (financieel sombere tijden) een bijzondere prestatie en dat voor iemand dit het spel nog niet eerder had gespeeld! Alexander is iemand met twee kanten: hard werken voor een opdracht en tegelijkertijd voldoende afstand blijven nemen. Aan de ene kant de rationaliteit ten top maar anderszins ook iemand met een hart. Gevoel voor degenen die de organisatie verder wilden helpen, gevoel voor het stadsdeel waarin hij kennismaakte met de overheid. “

Ronald Prins

Stadsdeelsecretaris, Bos en Lommer, gemeente Amsterdam

“Alexander, hartelijk dank voor je bijdrage aan het opzetten van de afdeling Productie Ontwikkeling. Ik kijk met goed gevoel terug op jouw directie werkwijze met veel aandacht voor mensrelaties en veranderaanpak. Het ga je goed”.

Quotes van collega’s en afdelingsmedewerkers:
“Fijn om met jou samengewerkt te hebben. Je bracht regelmatig een frisse kijk in. Dank daarvoor. Ik wens je veel plezier en succes toe in je volgende klussen. Ton Gielissen”
“Bedankt voor je inzet, oog voor de persoon tussen alle techniek en leven in de brouwerij. Daan”
“Bedankt voor jouw bijdrage bij het opzetten van onze afdeling en de prettige samenwerking. Frans”
“Frisse kijk, soms wat direct maar heel veel bereikt. Alice”

Theo Walbeek

Managing Director Operations Support, NedTrain BV

Ik lever u resultaten, u mij een levenswijze.

Ik lever u resultaten, u mij een levenswijze.

Voor teams:

Teamleden verkrijgen duidelijkheid over taken, doelen en resultaten en gaan het commitment aan om deze doelen en resultaten te bereiken. Het team is in staat om zich sneller en behendiger aan te passen aan veranderende omstandigheden en het is duidelijker wat zij aankunnen zodat afspraak is afspraak gaat gelden.

Voor individuen:

Individuen gaan ervaren dat zij een brede mix van vaardigheden en competenties bezitten die er toe doen en welke verder ontwikkelbaar zijn waardoor voldoening en waardering kunnen toenemen. Zij voelen zich gesteund en uitgedaagd en durven sneller en beter besluiten te nemen waardoor zij kunnen functioneren alsof ze zelfstandig entrepreneurs zijn.

Voor uw organisatie:

Teams en individuen ervaren een grotere stabiliteit wat leidt tot een prettige en stimulerende werksfeer waardoor een aanzienlijke verbetering ontstaat ten aanzien van de productiviteit en positiviteit in de organisatie. De innovatie -en ondernemersdrang van medewerkers neemt toe, waardoor u tijd krijgt hen te inspireren in de richting die u wenst.

Benieuwd wat ik voor u, uw organisatie of team kan betekenen?

Ik nodig u uit om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek over uw huidige -en uw gewenste situatie. Wellicht kan ik een teamontwikkeltraject voor u vormgeven en/of een tijdelijke management rol invullen om het leer -, ontwikkel -en innovatieklimaat in uw organisatie te bevorderen. Schroom niet uw gegevens achter te laten op deze site of te bellen met mij (Alexander) zodat wij elkaar kunnen ontmoeten. Dan kan zo spoedig mogelijk blijken of ik iets voor u kan betekenen. Want uiteindelijk draait alles in het leven om de juiste klik.

 

Contact