+31-6 28 25 43 03 alexander@reachhms.nl

Geboortedatum: 30-11-1966

Afgeronde opleiding in:

Masters in Learning and Development (MLD)
Industrial Management and Engineering (ing.)
Mechanical Engineering (mts)

Zelfstandig sinds 1998

Graag stel ik mijzelf aan u voor.

Ik ben een inspirerende verandermanager in maatschappelijke organisaties die energiek de beoogde en gewenste veranderingen realiseert met veel aandacht voor mensrelaties en veranderaanpak. Waarbij mijn uitdaging ligt in het samen bouwen van nieuwe situaties en het vervullen van een zelfstandige, initiërende rol daarin. Ik ondersteun met name graag technici, vaklieden en mensen die werken vanuit hun hart in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en daag hen uit in het verbeteren van hun eigen werkprocessen en –methodes afgestemd op het klantproces.

Ik begeleid als coach en mediator startende ondernemers en personen die een nieuw bestaan opbouwen (vluchtelingen) in het realiseren van hun dromen. Ik ga met hen op zoek naar hoe zij effectief kunnen leren omgaan met conflicten, tegenslagen en belemmerende overtuigingen om uit te groeien tot de best mogelijke versie van zichzelf.

Ik kom binnen en kijk met een frisse objectieve kritische blik en bedrijfskundige insteek naar een organisatie. Ik heb een directe werkwijze, hanteer een open communicatie en coachende stijl, gericht op het behalen van resultaten. Na enige tijd, als er een stevig fundament gelegd is, zal ik weer verder gaan. Ik geef wat ik in mijn opdrachten geleerd en aan ervaring opgedaan heb door aan anderen. Ik ben snel ingewerkt, betrokken, aanspreekbaar op mijn gedrag en coachable voor mijn opdrachtgevers. Ik sta voor de mensen die ik ondersteun in hun leerproces en aan wie ik leiding geef.

In de omgang ben ik ben authentiek, direct, energiek, autonoom, initiatiefrijk en daadkrachtig maar soms ook ongeduldig en eigenzinnig. Mijn grootste drijfveer is mensen de ruimte geven te (her)ontdekken wie ze kunnen zijn, (weer) trots te zijn in wat ze doen en daardoor samen met anderen kunnen participeren in de samenleving als zichzelf.

Harmonious Management Support is in 1998 opgericht door Alexander Noorman van der Dussen en vervolgens verworden tot een netwerk organisatie. Hieronder vindt u de mensen met wie ik zo nu en dan samenwerk, die mij inspireren en die vanuit hun professie, visie en vriendschap bijdragen aan elkaars en wellicht uw succes.

Andres Martina
Interim finance professional

Rotterdam Area, Netherlands
Financial Services
Linkedin profiel

Dana-Maria Faneker
Virtual Reality Coaching Expert

The Hague Area, Netherlands
Professional Training & Coaching
www.dana-maria.nl

Paul van der Voort
Expert op het gebied van innovatie

Utrecht Area, Netherlands
Schrijver van ‘Het Innovatieboek’ (2011)
Linkedin profiel

Hans Wiersema
MFN Register-mediator en ondernemerscoach

Rotterdam Area, Netherlands
Management Consulting
www.wiersema-mediation.nl

Viola van der Linden
Marketing professional

Rotterdam Area, Netherlands
Online Media
www.burobreedt.nl

Hans Timmers
Specialist NEO-3 & Co-creator Personality At Work

Utrecht Area, Netherlands
Professional Training & Coaching
www.vilaverde.nl

Graag delen wij onze kennis, diensten en avonturen, waar we zelf plezier aan beleven en zakelijke successen mee behalen.