+31-6 28 25 43 03 alexander@reachhms.nl

Als startende ondernemer heb je vragen op het gebied van:

verandermanagement

Wij zijn een startende organisatie en hebben een nieuwe techniek ontwikkeld die voor veel bedrijven een geweldige innovatie is. Het ontbreekt mij en mijn team aan ervaring om deze vernieuwing bij de klant te realiseren. En zodoende zoek ik iemand die ons ondersteunt om er voor te zorgen dat wij en deze organisatie samen in beweging worden gezet om daadwerkelijk naar die gewenste verandering toe te bewegen.

teamontwikkeling -leren en ontwikkelen-

Het is mij nu al enkele keren overkomen dat een nieuw teamlid niet past in ons team en weer vertrekt, hoe kan ik dit voorkomen?
Ik wil dat mijn team (meer) vertrouwen heeft, onderling gemakkelijker feedback kunnen en durven geven en elkaar als `leermateriaal’ gaan zien. Dat wij onze fouten, zorgen en kwetsbaarheden kunnen tonen. Hoe pakken wij dit op?

coaching

Het gaat jou voor de wind, je ontgroeit de startup fase en zit met vragen hoe nu verder. Wat je daarbij fijn zou vinden is als iemand zo nu en dan over uw schouder meekijkt.

mediation

Het zit even niet mee en daardoor moet ik afscheid nemen van één of enkele mensen uit ons team, hoe kan ik ervoor zorgen dat hij of zij ambassadeur blijft voor het realiseren van onze droom?